Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dimarts, 18 d’octubre del 2011

Es celebra a Alcanar la 5a Pujada al Montsià en memorial a Francesc Bort.



El passat diumenge 25 de setembre es va celebrar a Alcanar la 5a Pujada al Montsià, memorial Francesc Bort.
La sortida i arribada fou la Plaça Lluís Companys i la distància que es va recórrer fou de 31 km amb un desnivell de 3.600mts.
Hi va haver un total de 195 participants a la cursa i de 430 a la marxa.
Els guanyadors de la cursa foren en categoria masculina amb el dorsal 139: Josep M. Pijuan Pardell del club esportiu Borges Trail amb un temps de: 2:57:48. En categoria femenina amb el dorsal 2 la guanyadora fou Ragna Cathelijne Debats del club esportiu CE Xerta amb un temps de 3:41:06 .
Pel que fa a la marxa els guanyadors van ser: Llorenç Sales i Eva Roig.
En aquesta cursa van participar un grup d’alumnes de l’Institut Sòl-de-riu d’Alcanar que participen en el projecte "Les curses de muntanya a les classes de física".
La cursa fou un èxit i l’organització va  agrair la col·laboració i participació de tothom que ho va fer possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada