Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dimarts, 15 de novembre de 2011

FLORENCI SALES VISITA EL NOSTRE INSTITUT


El passat 7 de novembre, Florenci Sales va visitar el nostre centre. Florenci és professor de l’Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar i creador del projecte CMCF (Curses de muntanya a les classes de física).

Els alumnes de 1r d’ESO del centre vam realitzar una roda de premsa. Durant aquest acte Florenci va contestar amablement les preguntes que l’alumnat li va formular sobre el projecte i ens va donar la seva opinió sobre aquest. Durant la roda de premsa va dir que el projecte aniria bé tant per als alumnes com per al professorat. Florenci també va comentar que aquest projecte feia canviar una mica la dinàmica normal de les classes, i facilita que l’alumnat conegui i s’aficioni per les curses de muntanya.

Des d’aquí volem agrair la seva amabilitat i presència al nostre centre.

Cap comentari:

Publica un comentari