Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dimarts, 24 de gener del 2012

5a EDICIÓ DE LA CURSA

El passat 15 de gener de 2012 es va celebrar la cursa les II Torres que va posar en marxa el Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre i es va disputar la 5a edició del Canicross puntuable per a la 6a edició de la Lliga Catalana de Canicross.
El canicross està dins de la 6 Lliga Catalana de Canicross que organitza la Federació Catalana d'Esports d'Hivern.
La Cursa les II Torres va transcórrer pel terme de Campredó, visitant llocs emblemàtics com són les Torres Templeres i altres paratges naturals; barranc de Rocacorba, argilers, les antenes, coll de Rajolers, l'Espluga. Juntament amb la cursa de muntanya es va celebrar una marxa popular coincidint amb el mateix recorregut que el canicross.