Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dijous, 26 d’abril de 2012

La propera cursa: 3a Marató de la Fageda.


La cursa de la Sénia es celebrarà el proper 29 d’abril del 2012. És una cursa competitiva puntuable per al 5è Circuit de curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre. 

La cursa té una distància total és de 42km,  el desnivell acumulat és de 4.443m, l’alçada màxima de 1.232m, l’alçada mínima de 326m, i hi ha 11 avituallaments. 

La sortida serà a les 7.00 del matí des del Passeig de la Clotada i l’arribada al Camp municipal d’esports. Hi haurà obsequis per a qui realitzi el circuit amb menys temps, per al participant que anirà de més lluny, al més jove i al de més edat. Al final,  s’oferirà un dinar a tots els participants.
D’aquesta cursa es realitzarà un seguiment per part dels alumnes de l’Institut la Sénia que formen part del projecte Les Curses de Muntanya a les Classes de Física.

Molta sort als participants!

Cap comentari:

Publica un comentari