Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dissabte, 15 de desembre del 2012

Ana Belén i Paco Lleixà corredors del 5è circuit de les Terres de l'Ebre



La passada setmana, els alumnes de Taller de premsa de l’Institut Escola Daniel Mangrané i Escardó hem tingut el plaer de rebre la visita de dos dels corredors del 5è Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre, Ana Belén Balagué, 3a classifica en la categoria General Femení, i Paco Lleixà, un dels guardonats per haver completat les 19 curses del Circuit.

Dimecres, ens va visitar Ana Balagué, una campredonenca i professora de Català que, als 26 anys, es va aficionar a les curses de muntanya gràcies al seu marit, que és professor d’Educació Física. Tot i que no té prou temps, entrena dos cops per setmana. Segueix corrent perquè, com ella diu, participar-hi “m’aporta felicitat i benestar.” Ana Belén, a més de ser entrevistada, ens va oferir una presentació de diapositives en què ens explicava el seu dia a dia en el món de les curses de muntanya.

Dijous, el convidat va ser Paco Lleixà, un enginyer jesusenc i membre del GR-7 que es va iniciar en aquest esport ara fa quatre anys. Per a Paco, “córrer és un repte” i anima a tot aquells que fan sofing i no hi estan a gust que ho provin “perquè quan torneu de córrer i vos compareu en com estàveu, segurament, us sentireu millor en tots els sentits.”

Aquí teniu la presentació de la xerrada d'Ana Belén, les entrevistes les podeu trobar en les entrades anteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada