Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dimarts, 15 de novembre del 2011

JA ÉS AQUÍ EL 2n KM VERTICAL!


El proper dissabte, 19 de novembre, es realitzarà el 2n Km Vertical de Roquetes, Caramella-Caro. La cursa consisteix en una cronoescalada de 7km de distància amb un desnivell positiu de 1363m., una aproximació de 2km i un posterior descens de 9km fins arribar al punt de sortida.

L’alumnat de 1r d’ESO de l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús assistirà per fer un reportatge sobre la cursa i d’altres activitats incloses dintre la matèria de Taller de premsa que participa del projecte les Curses de muntanya a les classes de física.

Esperem passar un bon dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada