Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

divendres, 1 de març del 2013

Cameta Coixa no fa angoixa



Miravet acollí la V edició de la doble prova muntanyenca


El passat 24 de febrer, la població riberenca dugué a terme la sisena edició de la cursa coneguda sota el nom de la Cameta Coixa, quarta prova del Circuit de les Terres de l’Ebre.
La cursa, que constava de 21 quilòmetres i un desnivell positiu de 1400m, s’inicià a les 9.30 a la Plaça Arenal. Els 334 inscrits tingueren l’oportunitat de recórrer el nucli antic de la població, el poblat iber i, seguidament, enfilaren cap a Covalta, el mas de Surrall i el mas de Santiaguet.

 Encabat, pujaren als Royanos. Arribats aquí, baixaren a buscar el camí de les Maiades fins el GR-99. El recorregut tornà a enfilar-se cap a la Talaia, es dirigí a Covalta, a la costa de Riago i a les faldes del castell de Miravet, d’on els participants agafaren la recta final cap al Cap de Vila.

Durant el lliurament de premis, que es realitzà a les 13.30, es guardonà els tres primers classificats en la categoria de General Masculí: Víctor Tudela (Independent)

GM

Victor tudela 2:04:27 (Indep)
Guillem Abe Peralta 2:29:03 (ind)
Victoriano Arazo Gascon 2:29:38 (Sarrios ZGZ)

Gf
MONTSE Del aguila de Torres 3:49:37 (UEC Tort)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada