Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dilluns, 10 de setembre del 2012

Expotrail 2012

III Km Vertical i l'Expotrail

El passat dissabte 1 setembre es va celebrar el III Km Vertical. Al poliesportiu de Roquetes, es va fer una exposició on tots els participants van exposar els seus productes amb paradetes, i així també ho va fer el projecte de “Les curses de muntanya a les classes de física”, en el qual participa l’Institut Escola Daniel Mangrané. Vam exposar mitjançant 6 pòsters les activitats que s’han fet durant el curs 2011-2012 relacionades amb les curses de muntanya i amb el II Km Vertical, entrevistes als organitzadors/es, rodes de premsa, etc.
Al llarg del matí, també es van fer unes xerrades explicant el que cal fer abans i durant la cursa per mantenir el seu ritme, i altres instruccions que els hi podien ser útils als corredors duran totes les curses que fessin. Durant aquest dia el "taller de premsa" va fer entrevistes a Albert Segura Ferrer, president del Trail Roquetes, entitat que organitza el Km Vertical, a Floren Sales Vilalta, coordinador del projecte , però que també participa a totes les curses, corrent-les, i per finalitzar, vam entrevistar a Sergi Grau, corredor de la federació catalana.