Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dilluns, 29 d’octubre del 2012

Ja som aquí!



Els alumnes de 1r d’ESO tenen clar el seu objectiu


A l’ Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús torna el Taller de premsa que ens informarà sobre les curses de muntanya a les TE.

 


Els alumnes de 1r d’ ESO de l’ Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús continuem l’objectiu iniciat l’any passat d’entrellaçar el projecte Les curses de muntanya a les classes de Física amb la nostra assignatura optativa Taller de premsa

 



Comptant els alumnes de les dues classes, som divuit “periodistes” que tenim el repte d’informar-vos de tot allò relacionat amb les curses de muntanya que es portin a terme a les nostres terres.
A través de diferents gèneres periodístics, com ara la notícia, l’entrevista i el reportatge us farem a mans els aspectes més rellevants de les diferents curses i marxes, per tal que no us perdeu cap detall.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada