Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dilluns, 29 d’octubre de 2012

CURSA MASDENVERGE 2012El proper 17 de novembre Masdenverge convoca la IV cursa i caminada popular

L’ajuntament de Masdenverge, amb la col·laboració del Club Centre Excursionista, organitza la IV cursa i caminada popular i el II canicross.


Com els darrers anys, Masdenverge segueix proposant de fer la cursa i caminada popular pel seu terme. Enguany, per segona vegada, el millor amic de l’home també gaudirà de l’experiència.


El recorregut es divideix en dues categories: la cursa, de 13, 650 km (5.026 metres d’asfalt, 5.190 metres de sendera i 3.200 de pista); i la caminada, juntament amb el canicross, de 7,500Km. (4450 m d’asfalt, 2.050 sendera i 100 metres pista. El desnivell positiu total és de 241 metres.                                                                                                                         


La sortida es realitzarà a les 10h des del Pavelló Esportiu, on també hi haurà l’assistència mèdica. El temps màxim per completar el recorregut és de 2h i 30min. El nombre de places és de 400.

Els trofeus és classifiquen en dues categories. La categoria canicross  els atorgarà als tres primers, sense distinció de sexe. La categoria de la cursa els atorgarà segons el sexe i si son locals o d’altres poblacions.
 

Cap comentari:

Publica un comentari