Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dimarts, 29 de gener del 2013

Fins aviat!



Es produeix un canvi de periodistes a les classes de Taller de premsa.

A partir del proper dilluns 28, els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Escola Daniel Mangrané i Escardó s’intercanvien l’Optativa Taller de premsa per  Francès, i viceversa.

Al llarg d’aquest darrer quadrimestre, el primer equip de Taller de premsa ens hem endinsat en el món del periodisme i la seva relació amb les curses de muntanya. Hem après a redactar textos periodístics, com ara les notícies, els reportatges i les entrevistes i hem intentat de mantenir-vos informats dels successos més rellevants del Circuit de les Terres de l’Ebre.
A partir d’ara, els nostres relleus (el segon equip) us continuaran exposant les més recents notícies sobre les curses de muntanya que es porten a terme a la nostra terra, tal i com nosaltres hem fet fins ara.
Gràcies per haver confiat en nosaltres i haver-nos seguit durant aquest trajecte.
Ens trobem a la Marxa dels instituts, la data de la qual us informarà l’altre grup!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada