Les curses de muntanya a les classes de física" és un projecte cooperatiu que pretén utilitzar les dades contingudes a les pàgines web del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exercicis dins del tema del Moviment de la matèria Física i Química de 4t ESO i en el qual l'alumnat de primer d'ESO del nostre centre farà de periodista i anirà informant de les curses i el desenvolupament del projecte. Participen els Instituts d'Alcanar, Ulldecona, La Sènia, Gandesa, l'Institut Escola de Jesús i el CRP Baix Ebre.

dijous, 17 de gener del 2013

Campredó estrena el VIè Circuit TE


La cursa de les II Torres, 1a de les 21 curses de muntanya d’enguany.

El passat diumenge 13 de gener es va iniciar una nova etapa del Circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre amb una novetat: Tivenys i Gandesa, enguany, hi formaran part.

trail sortida



A les 8:45h es donà el tret de sortida als 47 participants de la modalitat de Canicross, el recorregut del qual constava de 12,5 Km. Víctor Forner Moliner (CM Vistabella), Javier Torres Carrasco (Club Canicross Cave Canem) i Xavier Fibla Garcia (Desakato TIM) van ser els tres primers classificats en la categoria Sènior masculí i Veterà masculí, respectivament. Irene del Río Cambra (Independent), Inés Hernàndez Sendra (Club Canicross Cave Canem) i Marga Estorach Fatsini (UEC Tortosa) ho foren en la categoria Sènior femení.



trail podi gossostrail podi


 Els 203 participants en la cursa sortiren a les 9.00h per poder recórrer els 21,75 km amb un desnivell acumulat positiu de 660m. Els tres primers classificats masculins foren José Lozano Garcia (Independent), Ramon Curto Geira (Trial CER la Sénia) i Houssain Abragad (UEC Tortosa); els dos primers en la categoria Sènior masculí i el darrer en la categoria Sub-23 masculí. Pel que fa referència a les dones, Thais Pentinat Pelegrini (Extrem Team Tivissa), Judit Lamas (Team Flowers-ATE Coll de l’A), Gemma Colomé Estrada (Team Flowers-ATE Coll de l’A) les dues primeres en la categoria Sènior femení i la darrera en la categoria Sub-23 femení.

trail gosxavier osorio


 A les 9.15h es donà la sortida als 214 participants en la modalitat de Marxa, que van gaudir del paisatge i d’una bona caminada al llarg dels 12.5km.
trail arribada

Imatges: Trail Roquetes, Xavier Osorio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada